ΕΠΙΣΚΕΥΗ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΡΟΛΟΓΙΩΝ

 

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΡΟΛΟΓΙΩΝ

Κύριο μέλημα μας  πέρα από την ικανοποιήση  αλλα και σωστή εξυπηρέτηση των πελατών μας  είναι και η μετέπειτα συντήρηση των προιόντων σας.

Στο κατάστημα μας  θα μπορέσουμε να σας επισκευάσουμε το ρολόι σας σε τυχόν βλάβη ή και να το στείλουμε αν τυχόν χρειαστεί στις  εξειδικευμένες αντιπροσωπείες ρολογιών.

 
 
Για να διατηρηθεί το ρολόι σας σε καλή κατάσταση σας παρακαλούμε ακολουθήστε   τις παρακάτω απλές οδηγίες:
  1. Μην αφήνετε το ρολόι εκτεθειμένο για μεγάλο χρονικό διάστημα στον ήλιο ή σε εξαιρετικά ζεστό ή κρύο περιβάλλον. Η υπερβολική ζέστη είναι αιτία για μικρότερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Το υπερβολικό κρύο είναι αιτία για μη σωστή λειτουργία.
  2. Αποφύγετε το υγρό περιβάλλον εκτός αν το ρολόι σας είναι κατάλληλο για αυτό. Ποτέ μην χρησιμοποιείτε τα μπουτόν ή την κορόνα όταν το ρολόι είναι μέσα στο νερό. Σε περίπτωση που εμφανιστεί υγρασία στο εσωτερικό του ρολογιού πρέπει άμεσα να γίνει τεχνικός έλεγχος για αποφευχθεί σοβαρή βλάβη.
  3. Αποφύγετε τα δυνατά χτυπήματα που μπορούν να προκαλέσουν ζημία στο εξωτερικό και εσωτερικό μέρος του ρολογιού.
  4. Αποφύγετε την χρήση σαπουνιού ή άλλων χημικών ουσιών που θα μπορούσαν να προκαλέσουν ζημιά στο ρολόι.
  5. Αποφύγετε την επαφή καθώς φοράτε το ρολόι με χημικά, διαλυτικά, ή αέρια τα οποία μπορούν να προκαλέσουν σοβαρές ζημιές όπως ξεθώριασμα και κακή κατάσταση της κάσας και του μπρασελέ.
  6. Αποφύγετε την έκθεση του ρολογιού σε ισχυρά ηλεκτρικά πεδία ή στατικό ηλεκτρισμό τα οποία θα μπορούσαν να προκαλέσουν πρόβλημα στη λειτουργία του ρολογιού.
  7. Μετά από χρήση στην θάλασσα ξεπλύνετε το ρολόι και σκουπίστε το με ένα στεγνό απαλό πανί (αυτό ισχύει μόνο στα ρολόγια που έχουν ένδειξη στεγανότητας).
  8. Το μπρασελέ πρέπει να το πλένετε τακτικά ώστε να διατηρείται σε καλή κατάσταση. Καθαρίστε το με ένα απαλό βουρτσάκι που να περιέχει μικρή ποσότητα σαπουνάδας. Μετά ξεπλύνετε και σκουπίστε το μπρασελέ με ένα απαλό πανί.
  9. Περιοδικός έλεγχος. Προτείνουμε να γίνεται έλεγχος στο ρολόι μία ή δύο φορές τον χρόνο για την σωστή λειτουργία του.